Lakse održavanje

Kada govorimo o kući verovatno prvo pomislimo na veliki prostor i vrt. To su naravno prednosti – ukoliko je to naše stalno mesto boravka i ukoliko se redovno održava. Ali kada to nije slučaj, ove prednosti vrlo brzo postanu mane. Jer bićete prisiljeni redovno plaćati održavanje okućnice ili ćete se morati sami o svemu pobrinuti, trošeći dragoceno vreme, koje bi zapravo trebalo biti odmor.

Novogradnja u Novom Pazaru

O Novom Pazaru

Gde god bili, uvek je u srcu nosimo i njoj se vraćamo – domovina. Stari dobri običaji, poznate ulice i ljudi, porodica i prijatelji, uspomene na svakom koraku i najlepši osećaj, kada je čovek napokon svoj na svome. Veliki broj ljudi, koji živi i radi u inostranstvu, provodi praznike i godišnje odmore u Novom Pazaru. Nakon zaslužene penzije mnogi od njih će se odlučiti za život u domovini. 

Iz ovog ili onog razloga, javlja se potreba za smeštajem – kućom ili stanom u Novom Pazaru. Vlastita nekretnina je investicija, koja se dugoročno u svakom slučaju isplati. Svakako, bitno je napomenuti i komfor i slobodu koje pruža vlastiti stan ili kuća.

KUCBAU IMMOBILIEN BAUGROUP


Tel.: +381 2063 4050

Mob.: +49 176 609 14 349

E-Mail: info@kuc-immobilien-baugroup.com

Biro

Adresa:

Gradska 48

36300 Novi Pazar

Serbien

Novagradnja

Kosančićeva 31

Novi Pazar, Serbien

 

 


Kupovina stana u Novom Pazaru

U potrazi ste za optimalnim stanom u novogradnji u Novom Pazaru? Kod nas ste na pravoj adresi. U zavisnosti od Vaših potreba nudimo Vam stanove različite kvadrature. Stanovi se nalaze na atraktivnoj lokaciji u Novom Pazaru, u novogradnji, sa liftom i podzemnom garažom. 

 

Stan 1

96,69 m2

Ovaj prostrani stan od 96,69 m2 idealan je za porodice i sve one, kojima je potrebno mnogo prostora.

Stan 2

69 m2

Raspored ovog stana od ukupno 69 m2 Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, jer steći ćete utisak...


Stan 3

46,36 m2

Za one koji žive sami, za parove i supružnike bez dece, ovaj stan pruža kako komfor tako i funkcionalost. 46,8 m2

Stan 4

97,29 m2

Kao i svim ostalim stanovima, tako i je i ovome najzačajnija karekteristika njegova prostorna ..


STAN 5

67,90

Kao i svim ostalim stanovima, tako i je i ovome najzačajnija karekteristika njegova prostorna iskorištenost, te idealan raspored prostorija.

Atraktivna lokacija

Lokacija je takođe veoma bitan faktor, zbog čega se pri kupovini ljudi češće odlučuju za stan. Kupiti kuću na atraktivnoj lokaciji košta mnogo više nego stan. Pri tome vrlo često su u pitanju kuće, koje je potrebno renovirati. Iz tog razloga, ukoliko se neko odluči za kupovinu kuće, onda su to uglavnom lokacije na periferiji grada. Možda ćete dobiti više mira i tišine, ali sve ostalo ostaje udaljeno.

Stanovi u novogradnji u Novom Pazaru nalaze se u blizini trgovina, kafića, restorana, pošte, banaka – dakle svega onoga što nam je potrebno gotovo svakodnevno. Naravno na raspolaganju su i mnogi drugi sadržaji; kulturnog i zabavnog karaktera.

Rezervacija

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.